M.Šmatlák - tretia odpoveď

Vazeny pan Belak,
neprekrucajte prosim moje odpovede a nevykrucajte sa prosim zo svojich omylov.
Oslovili ste pani Kolevsku, ktorej som Vas list samozrejme preposlal hned ako bol fondu doruceny. To ste si mohli sam precitat uz v mojej prvej odpovedi. Preto nechapem, preco odo mna znovu ziadate nieco, o com dobre viete, ze som uz urobil.
Moja konverzacia s Vami bola vacsmi osobna, nez uradna. Ak to nechapete, nie je to moj problem. No nemozete mi zakazat vyjadrovat svoje osobne nazory len preto, lebo si myslite, ze debatujete s "uradom"...
Zasadne odmietam Vase ucelove konstatovania o odmietani odpovedi zo strany AVF. A z cisto osobneho hladiska (na ktore mam pravo aj vo verejnopravnej institucii) rovnako odmietam vasu vykonstruovanu otazku o tom, ci je Posledny autobus animovany alebo hrany film.
Len stale nerozumiem, preco sa vlastne cokolvek pytate, ked okrem svojich slov nechcete pocuvat ziadne ine. Je totiz priznacne, ze zakazdym, ked niekto proti Vasim tvrdeniam predlozi fakty a argumenty, zavediete rec na nieco ine. Napriklad na manazment R. Rybnicka, ktory nema s Poslednym autobusom vobec nic spolocne...
Suhlasim s Vami len v jednom - tato konverzacia bola uplne zbytocna. Aj vdaka Vam. Verim vsak, ze verejnost si sama urobi objektivny obraz aj o Vasom sposobe "diskusie".
Zelam Vam najma pokoj v mysli a slnko v dusi.
Martin Smatlak